KAMPIOENSCHAPCLUBMATCH BTRN 2018

KAMPIOENSCHAPCLUBMATC BTRN 2018

Op Zondag 29 April 2018 zal de B.T.R.N zijn kampioenschap - Clubmatch gaan organiseren.
De keurmeester voor deze kamp.clubmatch zal de heer C. Kilpatrick uit Engeland zijn, die zowel de reuen als teven deze dag zal gaan keuren. Voor degene die al een tijdje meelopen weten dat deze keurmeester zelf jarenlang toonaangevend gefokt heeft onder de naam Kilacabar en we zijn dan ook trots dat hij deze dag voor zijn rekening gaat nemen.

Dit jaar gaan we deze dag organiseren op een totaal andere locatie, houd u hier dan ook rekening mee.

Plaats van bestemming:
Fjordhest-gard
Krimweg 125
7351 TL Hoenderloo

De Beste reu en teef op deze dag kunnen ieder 2 CAC winnen en voor de Runner-up Reu en Teef ieder 1 CAC daar het reserve CAC op deze dag als een vol CAC gezien mag worden. Natuurlijk krijgt de BOB de titel Club- Winner 2018

Speciale Clubwinnaar schaal

Kampioensschaal 2018We hebben besloten een speciale Schaal in het leven te roepen die wij ieder jaar zullen gaan uitreiken aan de winnaar.

Daarnaast zullen speciale prijzen door de B.T.R.N. ter beschikking worden gesteld en zelfs voor zowel Beste Baby als wel Beste Puppy. Natuurlijk krijgen zij de titel: Beste Baby/Beste Puppy BTRN 2018.

Het is tevens mogelijk om zich via onze kampioenschapclubmatch te kwalificeren voor de C.E.T.S. De winnaars van de navolgende klasse worden automatisch gekwalificeerd voor de C.E.T.S. van het jaar 2018: Jeugdklas – Jonge hondenklas – Open klas – Kampioensklas en dit geldt natuurlijk voor zowel de reuen als de teven.

Het betreft een Open inschrijving, dus ook niet-leden van onze vereniging kunnen inschrijven.

Daarnaast zijn alle Bull Terriers die een CC / CAC / CACIB hebben behaald in het binnen of buitenland en waarvan de eigenaar lid is van de B.T.R.N automatisch gekwalificeerd voor de C.E.T.S. Deze eigenaren dienen dit wel zelf kenbaar te maken aan het secretariaat van de B.T.R.N. Bij eventuele vragen kunt u altijd even contact op nemen met het secretariaat.

Tevens houden wij ons het recht voor om in dit schema aanpassingen aan te brengen indien het aantal inschrijvingen over schreden word. Mocht dit gebeuren dan zullen wij hoogstwaarschijnlijk een 2e keurmeester aanstellen voor de Baby’s en Puppy’s.

U kunt het inschrijfformulier downloaden als Word document of Adobe pdf. Dit kunt u vervolgens printen, invullen en per post (of via scannen per mail) naar ons sturen, maar u kunt natuurlijk ook het formulier downloaden, digitaal invullen en terug mailen. Email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Vraag u om een bevestiging, ontvangt u deze niet neem dan even contact op.

Mocht er nog vragen zijn dan kunt u altijd nog even een mail sturen naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sluitingsdatum 15 April 2018