Bull Terrier Times

Twee maal per jaar verschijnt Bull Terrier Times, het clublad van de B.T.R.N.
Elk nummer bevat 52 tot 64 bladzijden inhoud op A5 formaat in kleurendruk.
U krijgt een zomer en wintereditie thuisgestuurd.
Alle nieuwe leden krijgen het laatste boekje thuisgestuurd.
Als u besluit in beide uitgaven te adverteren bent u slechts voor €60,- verzekerd
dat uw kennel het gehele jaar onder de aandacht blijft.
Uw gekleurde advertentie op de achterkant of binnenzijde van de kaft
behoort nu ook tot de mogelijkheden, hier worden echter wel speciale tarieven voor gehanteerd. (binnenblad €50,- achterkant €75,-)
Hieronder volgen de voorwaarden en mocht u geïnteresseerd zijn als fokker of dekreu eigenaar en wilt u een advertentie plaatsen dan verzoek ik u vriendelijk even contact te maken met het secretariaat.
________________________________________

Aanleveren advertenties voor in de Bull Terrier E-Times
Advertenties dienen volgens de volgende procedure te worden aangeleverd:
________________________________________
Voor elk nummer kunt u een andere advertentie van 1/1 pagina inzenden. Uw advertentie moet u digitaal inzenden.
Als bij het digitaal inzenden van uw advertentie deze is opgesteld in het programma Microsoft Word, dient u uw foto digitaal apart aan te leveren in JPEG formaat. Dus geen foto's verwerken in het Word document. Formaat van de foto's maximaal 10 x 15 cm en minimaal 300 dpi.
Het is echter ook mogelijk advertenties aan te leveren als PDF file. Natuurlijk dienen de advertenties aan enkele regels te voldoen en kunnen advertenties geweigerd worden. Bij weigering kan een verbeterde versie worden aangeleverd.

Ook als u geen lid bent of geen bull terrier kennel heeft kunt op onze site en in ons clubblad commercieel adverteren.
Hier zijn geen standaard tarieven, neem s.v.p. contact op met onze secretaris om uw wensen te bespreken.